Afvalhout Bouwmaat Huizen krijgt nieuwe bestemming

Waarom zou je afvalhout weggooien als je er ook anderen blij mee kunt maken? Bouwmaat Huizen doneert daarom een paar keer per jaar afvalhout aan lokale initiatieven.

Bouwmaat Huizen levert 3 a 4 keer jaar (afval)materialen aan Woonvorm Sherpa. Bewoners maken hier weer mooie huis- en tuinmeubels van. Bouwmaat Huizen brengt deze materialen naar de werkplaats waar deze meubels worden gemaakt. Onder andere plaatmateriaal en bevestigingsmateriaal is geliefd. Volgens de begeleiders van Sherpa is het werken met je handen heel rustgevend en inspirerend voor bewoners.

Daarnaast verzamelt Bouwmaat Huizen al diverse jaren plaatmateriaal (dekplaten) en afvalhout in voor de stichting Kindervakantieweek Huizen. Met dit afvalhout kan de stichting tijdens de zomervakantie diverse speeltoestellen, kramen en tafels maken. De stichting organiseert elk jaar voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een feest voor kinderen met activiteiten, sport en spel. Hierdoor hebben veel kinderen een fijne tijd tijdens de schoolvakantie.

Ook helpen medewerkers Van Bouwmaat Huizen graag een handje met het maken van deze speeltoestellen, tafels en kramen. Twee mooie voorbeelden van MVO bij Bouwmaat Huizen! Ook in 2019 zullen zij weer MVO activiteiten ondernemen en ondersteunen.

Wildvank ondersteunt Monique naar de top van Mont Ventoux

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.