100% elektrische auto’s voor Ter Steege Handel

Ter Steege Handel heeft onlangs haar drie nieuwe en tevens 100% elektrische auto’s in gebruik genomen. Drie collega’s haalden hun nieuwe Volvo XC40 P8 AWD Pure Electric op bij Volvo Harrie Arendsen in Almelo. Een Volvo die perfect past in het MVO-beleid van Ter Steege.

In ons MVO-beleid heeft het reduceren van CO2 uitstoot een prominente plaats. Zo plaatsen we zonnepanelen op de daken van onze locaties, scheiden we ons afval en rijden we zoveel als mogelijk elektrisch van A naar B. Deze drie nieuwe auto’s zijn daar een mooi voorbeeld van.

Deze Volvo’s zijn voorzien van een 78kW accupakket, goed voor een actieradius van ongeveer 400 kilometer en beschikken over tal van veiligheidssystemen. Op naar comfortabele en energiezuinige kilometers!

Blijven ontwikkelen met GoodHabitz

Bouwmaat Rijssen in een nieuw jasje geopend

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.