Wandelen voor het goede doel

Op 25 en 26 juni 2022 vindt de tweede HomeWalk plaats. Samen met een team worden unieke prestaties neergezet. Namelijk 120 kilometer wandelen in 24 uur! Op deze manier wordt geld ingezameld voor een Ronald McDonald Huis of vakantiehuis.

Onze collega Jan-Willem Kloosterboer doet dit jaar ook mee aan de HomeWalk. En dat moedigen wij graag aan. Daarom sponsort Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn met een bedrag van

€ 1.500, -.  Andries Tolman, adjunct-directeur Ter Steege Bouw Vastgoed: “Binnen Ter Steege zijn we ons bewust van onze rol in de samenleving, we bouwen daar zichtbaar aan mee. Het sponsoren van goede doelen hoort daar ook bij. Zeker als het om initiatieven gaat waarbij medewerkers van Ter Steege betrokken zijn. We vinden het geweldig dat onze collega Jan-Willem Kloosterboer zich inzet voor de Homewalk en het Ronald McDonald Kinderfonds. We zijn blij hier een bijdrage aan te kunnen leveren. We wensen de deelnemers en organisatie van de HomeWalk 2022 een geweldig evenement, weinig blaren en een enorme opbrengst toe!”

Wat een toppers zijn deze stoppers met roken!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.