Reginox werkt samen met PITT Cooking

Onder het nieuwe label ‘PITT by Reginox’ starten twee toonaangevende bedrijven hun internationale samenwerking. Reginox produceert RVS spoelbakken, wastafels en werkbladen, PITT cooking maakt unieke branders die naadloos uit het keukenblad komen. Samen vormen ze een sterke combinatie om daadkrachtig de Aziatische markt te veroveren.

‘PITT by Reginox’ speelt in op de groeiende Aziatische vraag naar producten van Hollandse bodem. De interesse gaat vooral uit naar innovatieve producten van hoge kwaliteit met goed design. Zowel Reginox als PITT cooking zijn sterk op die punten. Beide bedrijven ontwerpen en produceren hun producten volledig in Nederland. En zullen dat blijven doen in hun schaalbare, moderne productie-omgevingen.

Volgens Maikel Bink, directeur bij PITT Cooking, vullen de bedrijven elkaar aan op het gebied van kennis, innovatie en design. ‘Dat kan alleen als je dezelfde waarden belangrijk vindt. Voor ons gaat dat om kwaliteit, openheid en vertrouwen’.

 

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Werken bij Ter Steege Groep=
Kansen krijgen en kansen benutten

“Ik werk al 36 jaar bij Ter Steege en heb van dichtbij gezien hoe, samen met het bedrijf, ook de mensen zich ontwikkelen. Er is constant aandacht voor scholing en bijscholing, op elk niveau. Hierdoor staat je eigen ontwikkeling nooit stil en blijft het vakmanschap in de organisatie behouden.”

Geerhard Averesch | Uitvoerder en voorzitter OR van Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen