Ter Steege Bouw Vastgoed

Ter Steege Bouw Vastgoed wil de meest betrouwbare partij zijn die het totale traject van Bouw en Vastgoed in het geheel verzorgt. Met oog voor de samenwerkende partijen, de bewoners, de omgeving en het milieu.

Van initiatief tot ontwerp, realisatie, nazorg, beheer en onderhoud. Op alle fronten en in elk stadium denken we actief mee met uw vraagstukken, ideeën, wensen en doelen. Zo komen we samen met u en uw stakeholders van idee tot ideaal.’

Daarnaast is ook Wildvank Gevelspecialisten onderdeel van Ter Steege. Wildvank richt zich op het onderhoud en verbetering van de totale buitenschil.

Bekijk de website

Hans over Ter Steege Groep

Wat er ook verandert,
kwaliteit blijft.

In 1911 vatte grondlegger Arend Jan ter Steege het idee op om onderhoudswerk voor particulieren te gaan uitvoeren. Inmiddels bestaat Ter Steege Groep meer dan een eeuw. De Ter Steege Groep is een echt familiebedrijf. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Het familiekarakter heeft een grote invloed op de ontwikkeling en de cultuur van de Ter Steege Groep. Niet het winstoogmerk van de aandeelhouder is maatgevend, maar de langetermijnvisie en ondernemersmentaliteit. Dit zorgt voor een stabiele en vitale organisatie.