Bouwmaat

Ter Steege Handel is actief in de bouwmarktenhandel voor consumenten (Gamma-bouwmarkten) en in de business to business bouwmaterialenmarkt. In het laatstgenoemde marktsegment exploiteert Ter Steege Handel een aantal vestigingen onder de franchiseformule Bouwmaat.

Bouwmaat is een unieke one-stop-shopping formule voor bedrijven actief in  bouw, verbouw, renovatie en onderhoud. Bouwmaat is een bouwmaterialen groothandel en is gebouwd op één grondgedachte; alles voor slimmer bouwen. Het assortiment, de service tot en met de openingstijden van de vestigingen. Alles draagt er toe bij dat haar klanten zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen.

Bouwmaat heeft alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens. Door de aanwezige voorraad en het brede assortiment, is Bouwmaat het magazijn voor al deze bedrijven. Middels de combinatie van voorraad, productkennis  van haar medewerkers en een groot aantal service elementen, stelt Bouwmaat haar klanten in staat tegen een substantieel lagere integrale kostprijs succesvoller te opereren. Dat maakt Bouwmaat de slimste keuze voor iedere professional in herstel, renovatie en onderhoud.

Ter Steege Handel exploiteert of neemt deel in de Bouwmaatvestigingen in Enschede, Ede, Spijkenisse, Groningen, Hilversum, Gouda, Leeuwarden, Den Haag, Delft en Huizen.

Bekijk de website

Karin over Ter Steege Groep

Altijd de afspraken nakomen.
We kennen niet anders.

“Ik ben overtuigd van de kracht van Ter Steege en onze Bouwmaat formule. Daarbij wil ik voor mijn klanten een betrouwbare, deskundige partner zijn die met hem meedenkt zodat hij succesvol is. Klanten weten dat ze op ons kunnen bouwen en dat geeft ze vertrouwen.”

René Hooghuis | Vakverantwoordelijk Verkoopmedewerker bij Bouwmaat Rijssen