Studenten

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze talenten. Door de nauwe contacten met het onderwijs willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling en ervaring van jonge mensen.

Je studie en de praktijk kun je uitstekend met elkaar combineren via een stage of afstudeeropdracht bij de Ter Steege Groep. Je werkt echt mee als een collega, krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden en doet op deze manier veel praktische én leerzame ervaring op. Natuurlijk laten we je niet ‘zwemmen’ en zorgen we altijd voor voldoende begeleiding. Het mes snijdt aan twee kanten. Jij hebt een werkgever die je verder helpt met je persoonlijke ontwikkeling, wij maken kennis met talent waar we in de toekomst misschien wel mee verder willen.

Wil je een stage of afstudeeropdracht bij ons doen?

Stuur je brief en CV naar info@werkenbijtersteegegroep.nl.

Je ontvangt dan van ons een lijstje met afstudeeropdrachten. Als er een interessante opdracht voor je bij staat, organiseren we een gesprek met je begeleider vanuit Ter Steege.

Werken bij Ter Steege Groep=

Waardering en respect verdienen

Werken bij Ter Steege Groep=
Doorgroeien via het Traineeship

Na mijn Hbo-bouwkunde opleiding heb ik het TopS traineeship bij Ter Steege gevolgd. In twee jaar heb ik bij drie verschillende bedrijven van Ter Steege Groep gewerkt. Hierdoor heb ik een hele brede kijk op de bouw- en vastgoedbranche gekregen. Een prachtige basis voor mijn verdere loopbaan. Door de intensieve leermethode heb ik ook grote stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling gezet. Daarvan profiteer ik nog elke dag in mijn huidige werk als werkvoorbereider bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen.

Hans Bruggeman | Werkvoorbereider bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen