Vacatures bij GAMMA Nijverdal

Handgereedschap, tuin-, verf, verbouw- of constructieartikelen, jij vindt het geweldig om mensen te helpen hun klussen goed af te ronden! Jij komt daarvoor fluitend naar je werk, juist omdat je weet dat dankzij jou klanten verder geholpen worden én de bouwmarkt blijft draaien. Voor onze vacature van verkoopmedewerker bij de GAMMA in Nijverdal zoeken we iemand die de klant, zowel aan de balie als telefonisch, netjes en correct kan helpen. We zorgen ervoor dat jij tot bloei komt bij een filiaal dat persoonlijke ontwikkeling en plezier tijdens het werk het belangrijkst vindt!

Past dit bij jou? Voor GAMMA Nijverdal zoeken we twee verkoopmedewerkers voor 20 – 24 en voor 38 uur! Benieuwd naar de volledige functieomschrijving? Bekijk hier de vacatures!

Werken bij Ter Steege Groep=

Waardering en respect verdienen

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.