Manager Logisitiek en Service BOuwmaat Gouda

Vacature voor Manager Logistiek & Service bij Bouwmaat Hilversum

Als Manager Logistiek & Service ben jij verantwoordelijk voor alle operationele processen in de vestiging. Voor jou bestaat er niets mooiers dan het continu verbeteren van de bedrijfs-voering, met name op het gebied van logistiek, service en voorraadbeheer. Daar ligt je passie!

Ambitie. Daar sta jij voor. Jij weet dat durf tonen begint met jezelf te laten zien. En dat is precies wat wij van jou verwachten. Je bent een sterke persoonlijkheid die graag het voortouw neemt. Je voelt je daarbij gesterkt door minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je denkt en werkt op HBO niveau en hebt een afgeronde opleiding in een van de richtingen logistiek, transport / distributie of bedrijfsprocessen. Past dit bij jou? Bekijk hier de volledige vacature! 

Werken bij Ter Steege Groep=

Niet volgend zijn, maar leidend

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.