Manager Logisitiek en Service BOuwmaat Gouda

Vacature Manager Logistiek en Service bij Bouwmaat Gouda

Als Manager Logistiek & Service ben jij verantwoordelijk voor alle operationele processen in de vestiging. Voor jou bestaat er niets mooiers dan het continu verbeteren van de bedrijfsvoering, met name op het gebied van logistiek, service en voorraadbeheer. Daar ligt je passie

Je weet dat een optimale klantbediening begint met een aansprekende productpresentatie en een optimale beschikbaarheid in het schap. Je bemoeit je daarom intensief met uiteenlopende zaken op de werkvloer. Met jouw manier van leidinggeven weet je mensen te inspireren en te motiveren. Zo bouw jij aan een veilige omgeving, waarin mensen worden gestimuleerd om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Geïnteresseerd? Bekijk hier de volledige vacature!

Werken bij Ter Steege Groep=

Ook doelgericht werken aan jezelf

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.