verkoopadviseur buitendienst

Vacature Manager Logistiek & Service Bouwmaat Ede

Jij weet waar je voor gaat! Als Manager Logistiek & Service ben jij verantwoordelijk voor alle operationele processen in de vestiging. Voor jou bestaat er niets mooiers dan het continu verbeteren van de bedrijfsvoering, met name op het gebied van logistiek, service en voorraadbeheer. Daar ligt je passie.

Ambitie. Daar sta jij voor. Jij weet dat durf tonen begint met jezelf te laten zien. En dat is precies wat wij van jou verwachten. Je bent een sterke persoonlijkheid die graag het voortouw neemt. Je voelt je daarbij gesterkt door minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je denkt en werkt op HBO niveau en hebt een afgeronde opleiding in een van de richtingen logistiek, transport / distributie of bedrijfsprocessen.

Bij Bouwmaat geven wij jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

Solliciteren kan tot 3 november. Klik hier voor de volledige vacature!

Werken bij Ter Steege Groep=

Met je collega’s op één lijn zitten

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.