Uitgebreide managerskeuring voor directies en leidinggevenden

In onze visie hecht Ter Steege belang aan het welzijn en welbevinden van onze medewerkers. Vanuit ons MVO-beleid richten wij ons op de duurzame inzetbaarheid van mensen.

Daarom hebben directies en managers van Ter Steege Groep onlangs een uitgebreide medische keuring ondergaan. Deze keuring is speciaal afgestemd op deze groep medewerkers die intensieve werkdagen maken met een hoge psychische belasting.

Naast een uitgebreid onderzoek naar lichaamsfuncties en bloedwaardes, werd ook de conditie van de deelnemers getest. Iedere deelnemer ontving na afloop in een individueel rapport de uitslagen van het onderzoek. Daarnaast werden ze in de gelegenheid gesteld om naar aanleiding van de uitslagen contact op te nemen met de arts, de fysiotherapeut of een lifestylecoach.

Het onderzoek geeft een goede indicatie van de gezondheid en leefwijze van de medewerkers en helpt hen bewust te worden van de samenhang tussen werk en gezondheid. Fitte en sportieve medewerkers zijn statistisch gezien minder ziek en presteren over het algemeen beter.

Opvallend positief in deze groep is dat er geen enkele zware roker tussen zit. Als het gaat om bewegen en sporten is er nog wel winst te boeken. Dit geldt trouwens lang niet voor alle deelnemers. Ter Steege stimuleert medewerkers zoveel mogelijk om ’te bewegen’. De sportevenementen die Ter Steege ondersteunt, zoals de Rijsserbergloop en de Triathlon in Holten, dragen hier zeker hun steentje aan bij. En wat ook helpt is dat directies hier zelf het goede voorbeeld geven!

 

 

Werken bij Ter Steege Groep=

Voldoening halen uit je vakmanschap

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.