Terugblik op de FBK Dubbele Mijl

Op de foto van links naar rechts: Sjoerd van de Weerd, Thijs ter Harmsel, Wim Nijkamp, Tom Nieuwenhuis, Jane Dijkstra, Carolien Stam en Corné Tempert

Afgelopen weekend, het eerste weekend van juni, stond heel Hengelo in het teken van de FBK Games. Een echte klassieker in de Nederlandse atletiekwereld. De donderdag voor de FBK Games vindt traditiegetrouw de FBK Dubbele Mijl plaats. En ook dit jaar stonden er 7 collega’s aan de start.. Deze loop is ondertussen een vast event op onze Ter Steege in Beweging Kalender.

Dit evenement staat niet zomaar op onze kalender. Ter Steege is al jaren sponsor van de Dubbele Mijl en sinds dit jaar zijn wij ook verbonden aan de FBK Games als Noaber. Deze Noabers bestaan uit een aantal Twentse bedrijven, die samen de FBK Games een extra duwtje in de rug te geven. Juist nu belangrijk, nu het zo goed gaat met de Nederlandse atletiek.

Jane was een van de collega’s afgelopen donderdag die de FBK Dubbele Mijl liep. De Dubbele Mijl is een loop van 3,2 kilometer vanuit het FBK Stadion naar het centrum van Hengelo. Ze vertelt graag meer over haar ervaring.

​​​​​​​”Waar de Nederlandse topatleten Sifan Hassan en Femke Bol in het weekend aan de start staan, startten wij ook ons eerste rondje in het FBK Stadion. Van daaruit liepen we door de (deels) door Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen gebouwde woonwijk Park Veldwijk en waar we op dit moment de hoogste appartemententoren van Hengelo, de Apollotoren, aan het bouwen zijn. Extra leuk om hier tijdens het hardlopen nog even een glimp van op te vangen. Na 3,2 km. finishten we allemaal met mooie tijden Volgend jaar doen we dus gewoon weer mee!”

Werken bij Ter Steege Groep=

Niet volgend zijn, maar leidend

Wat een toppers zijn deze stoppers met roken!

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.