Ter Steege officieel partner van Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022

Hoe gaaf is dit?! Top ambassadeur en Special Olympics atleet Teun schittert een jaar lang op het geveldoek aan ons kantoor in Rijssen. En hiermee verkondigen wij dat Ter Steege Groep officieel partner is van Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022. Maaike Heethaar (projectdirecteur Special Olympics), top ambassadeurs Teun en Wessel en Rieneke Leusink (Ter Steege) tekenden samen het sponsorcontract.

Rieneke Leusink vertelt meer: “Wie fit is, zit lekker in zijn vel en werkt met plezier. Daarom vinden wij samen bewegen en vitaliteit binnen ons bedrijf heel belangrijk. Bij Ter Steege hebben we al heel lang een eigen programma daarvoor: Ter Steege in Beweging. Dit evenement past daar perfect bij, want samen bewegen is voor iedereen!”

Wij kijken ernaar uit om Teun, Wessel en de andere Special Olympics atleten te zien stralen in 2022. Samen werken we toe naar dit mooie en speciale evenement in 2022!

Werken bij Ter Steege Groep=

Kansen krijgen en kansen benutten

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.