Ter Steege brengt bevrijdingsvuur naar Apeldoorn en Rijssen

Een jaarlijks terugkerend event: de Nationale Bevrijdingsvuurestafette van 4 op 5 mei. In Wageningen komen sporters uit heel Nederland samen om het Bevrijdingsvuur op te halen en te verspreiden door heel het land. Ter Steege brengt dit jaar het vuur via Apeldoorn naar Rijssen.

Op donderdagavond 4 mei stappen zo’n 30 medewerkers van Ter Steege Groep vanuit Rijssen en Apeldoorn in de bus naar Wageningen. Om 00:30 uur start de groep aan een estafetteloop, waar zij om de beurten het bevrijdingsvuur dragen en naar Apeldoorn en Rijssen brengen.

Naadloos

Rieneke Leusink – Ter Steege, HR- en Marketing Manager en een van de kartrekkers van het vitaliteitsprogramma Ter Steege in Beweging, vertelt: “We hebben als werkgever de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat we ons focussen op een goede werkomgeving, werkplezier en een gezonde levensstijl. Om daar invulling aan te geven, doen we onder andere regelmatig mee aan sportactiviteiten door heel het land. Zo zijn we ook bij de Bevrijdingsloop gekomen: met elkaar de nacht door sporten om het vuur vanuit Wageningen naar Apeldoorn en Rijssen te brengen. Daarnaast vinden we het ook mooi om zo bij te dragen aan het herdenken en vieren van onze vrijheid. Dit evenement sluit dus naadloos aan bij ons bedrijf.”

De sporters wisselen elkaar af met wandelen, fietsen en hardlopen. Om 4:00 uur bereiken ze  het kantoor van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn, van waar ze hun weg vervolgen richting Rijssen.

Ceremonie

Op 5 mei om 9:00 komt de groep aan op het Europaplein in Rijssen, waar de sporters het bevrijdingsvuur overhandigen aan de Gemeente Rijssen-Holten. Speciaal voor de gelegenheid is er een ceremonie op touw gezet in samenwerking met het herdenkingscomité. De ceremonie is voor iedereen toegankelijk. Rieneke: “Het lijkt ons een hele bijzondere ervaring. We kijken er enorm naar uit!”

Werken bij Ter Steege Groep=

Ook doelgericht werken aan jezelf

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.