Ter Steege afstudeerprijs 2014 uitgereikt op Saxion

Ter Steege afstudeerprijs 2014 uitgereikt op Saxion

16 juli 2014 was voor studenten van Saxion Hogeschool Enschede een bijzondere dag: ze kregen de diploma’s uitgereikt.

Voor Nienke Geessink, afgestudeerd bij Bouwtechnische Bedrijfskunde (BTB), was er nog een extra verrassing. Aan het eind van de diplomabijeenkomst werd aan haar de Ter Steege afstudeerprijs uitgereikt. De Ter Steege afstudeerprijs is bedoeld voor excellente BTB-studenten, die slagen met minimaal een 8 en die zich ook verder onderscheiden in houding, eigenschappen en prestaties. Er waren 3 kandidaten die in aanmerking kwamen.

Het juryrapport

In het juryrapport wordt van Nienke vermeld, dat ze naast de reguliere opleiding ook het Honours Program heeft doorlopen, werkzaam is geweest als studentassistent en achter de schermen ook veel voor de opleiding heeft betekend via de OnderwijsCommissie. Vooral het positief kritisch meedenken in de opzet van de opleiding, het altijd aanwezig zijn bij afspraken (ondanks de vele activiteiten naast school) en het altijd klaar staan voor studenten en docenten heeft de jury doen besluiten om de keuze te laten vallen op Nienke.

Het was dan ook met instemming en groot genoegen dat Johan Riezebos, directeur van Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen, aan Nienke de cheque met het geldbedrag overhandigde.

Op de foto staan van links naar rechts: Janet Tabak (hoofddocent BTB), Nienke Geessink en Johan Riezebos.

Werken bij Ter Steege Groep=

Plezier hebben in je werk

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.