Reginox FSC gecertificeerd

Reginox is inmiddels al jaren FSC gecertificeerd. Het FSC certificaat (Forest Stewardship Council) geeft aan dat in een bedrijf gebruikt hout (en ook papier, etc) afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie.

Een paar voorbeelden

Natuurbelangen:

  • In bossen met grote natuur- en cultuurwaarden wordt niet geoogst;
  • Na de houtoogst krijgt het bos de kans zich te herstellen.

Sociale aspecten:

  • Bosarbeiders genieten goede arbeidsomstandigheden voor wat betreft werktijden, loon, veiligheid en training.

Economische belangen:

  • Een FSC-gecertificeerd bedrijf biedt werkgelegenheid en levert inkomsten op. Het versterkt daarmee de lokale economie;
  • Een gezonde bedrijfsvoering, gericht op continuïteit, stimuleert de lokale bevolking tot het behouden van het bos.

Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Het FSC keurmerk is wereldwijd het bekendste keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

Onze klanten krijgen zo de zekerheid dat het gekochte product uit verantwoord beheerde bossen afkomstig is. Zo draagt Reginox direct bij aan de bescherming van wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

Werken bij Ter Steege Groep=

Niet óver maar mét mensen praten

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.