Pionieren: de eerste circulaire woningen in Twente

Het is de week van de circulaire economie! ūüĆ≥ En wat is nou mooier om aan te sluiten met een video over het eerste circulaire project in Twente? Ter Steege Advies & Innovatie is nauw betrokken bij dit bijzondere project in Enschede. Samen met¬†Stef Oude Sanderink¬†van¬†De Woonplaats¬†en¬†Bart Oude Wolbers¬†van¬†Bouwonderneming Oude Wolbers¬†vertelt¬†Johan Riezebos¬†over de samenwerkingsvorm, de bouwwijze en circulair bouwen in de toekomst.

Dit is een gezamenlijk project van De Woonplaats, Bouwonderneming Oude Wolbers, Gebr. van der Geest Schilder- en vastgoedonderhoud, LKSVDD architecten, PrefabNL, Lucassen bouwconstructies, Loohuis Installatietechnieken B.V. Fleringen en Ter Steege Advies & Innovatie.

Meer weten over dit project? Neem contact op met Johan Riezebos.

Werken bij Ter Steege Groep=

Waardering en respect verdienen

Blijven ontwikkelen met GoodHabitz

Bouwmaat Rijssen in een nieuw jasje geopend

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.