Meet the TopS!

Meet the TopS! Rond dit thema zijn 18 studenten van de drie bouwkundige opleidingen van Saxion Hogeschool uitgenodigd bij Ter Steege. Alle studenten werden welkom geheten door algemeen directeur Hans ter Steege. Hij onderstreepte het belang tussen onderwijs en bedrijfsleven, mede om een goede aansluiting te vinden tussen afgestudeerden en werkgevers. Daarnaast gaf hij aan wat het betekent om te werken binnen de cultuur van een familiebedrijf.

 

In een gevarieerd programma werden de studenten uitgebreid geïnformeerd over het TopS traineeship van Ter Steege. De ervaringen van (oud) trainees vormden een levensechte bron van informatie over het doorlopen van dit traineeship, waarin persoonlijke groei en een brede werkervaring voorop staat. Absoluut hoogtepunt van de middag was de inspirerende workshop ’persoonlijke ontwikkeling’ van coach Albrecht Klaas. Op zoek gaan naar en vinden van je passie stond centraal. Voor menig student leverde dit in één uurtje een behoorlijke dosis zelfkennis op.

 

Uit de reacties van studenten en docenten bleek dat deze bijeenkomst zeer waardevol is geweest. Het TopS traineeship staat open voor (bijna) afgestudeerde Hbo-ers in een bouwkundige of vastgoedopleiding. De vacature staat nog open.. dus grijp de kans! https://www.tersteegegroep.nl/werkenbij/vacatures/tops-trainee-bij-ter-steege-bouw-vastgoed-mv-2/

 

 

Werken bij Ter Steege Groep=

Niet óver maar mét mensen praten

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.