Marlies in beweging

Mijn naam is Marlies Kool en ik ben werkzaam bij Reginox als receptioniste/telefoniste sinds 2007.

Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met sporten. Tot de middelbare school heb ik geturnd en was ik ongeveer 7 uurtjes per week te vinden in de sporthal. Het turnen kon ik niet meer combineren met school en daarom ben ik ermee gestopt.

Enige tijd daarna heb ik niet meer aan sport gedaan (maar fietste wel elke dag, door weer en wind, vanuit Nijverdal naar de school in Holten), dus beweging kreeg ik wel. Om toch weer een sport op te pakken, ben ik daarna bij een atletiekvereniging begonnen met hardlopen. Helaas waren dit maar een paar maandjes, doordat ik last kreeg van mij knie en ik heb daarom daar ook maar afstand van genomen.Dus wederom weer zoeken naar een sport … Totdat ik de vraag kreeg om te starten met “maak kennis met tennis”. Ik had bij voorbaat nooit gedacht dat ik dit zo’n leuk spelletje zou vinden. De eerste 5 lessen werden al snel aangevuld met een nieuwe reeks van 10 nieuwe lessen en daarna nog eens 10 lessen.

Zo kwam het eerste toernooitje in zicht voor beginners, hiervoor had ik mij aangemeld (wat ik enorm spannend vond). En zo volgden er meerdere toernooitjes voorbij waaraan ik deel heb genomen. Op deze manier is er een groepje ontstaan waarmee we wekelijks samen lessen volgen om toch elke keer beetje bij beetje beter te worden. Tot op de dag van vandaag (6 jaar later) trainen we nog altijd gezamenlijk en buiten de lessen om proberen we 1 a 2 keer per week nog individueel te trainen.

De toernooitjes en competities liggen in verband met corona helaas helemaal stil, maar we kunnen niet wachten om dit weer op te pakken. Buiten dat we lekker sportief bezig zijn hebben we veel lol en plezier, wat net zo belangrijk is.

Werken bij Ter Steege Groep=

Voldoening halen uit je vakmanschap

Blijven ontwikkelen met GoodHabitz

Bouwmaat Rijssen in een nieuw jasje geopend

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.