Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Of het nou rondom onze bouwprojecten is, bij onze Bouwmaten en GAMMA’s of bij Reginox: we hebben oog en aandacht voor onze omgeving. We zetten ons op verschillende manieren in voor de wereld om ons heen. Daarbij richten we ons op drie speerpunten:

  • Betrokkenheid bij de maatschappij;
  • Duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers;
  • Circulaire economie en klimaatverandering.

Ieder jaar maken we opnieuw een overzicht van alles wat we doen binnen Ter Steege Groep op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: het Duurzaamheidsverslag. Je leest in ons Duurzaamheidsverslag 2023 over onze nieuwe MVO-doelstellingen, de bevrijdingsloop, het duurzaamheidsplan van Ter Steege Bouw Vastgoed, gerecycled staal bij Reginox, de Fitcirkel, beste werkgever Ter Steege Handel en meer.

Benieuwd? Ga hier naar ons Duurzaamheidsverslag!

 

 

Werken bij Ter Steege Groep=

Altijd je afspraken nakomen

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.