Jubilarissen bij Reginox

Op vrijdag 24 oktober jl. is bij Reginox bv het 25 jarig jubileum gevierd van vier collega’s; Gradus Poortman, Jan Brandriet, Rene Blokhorst en Bert Denneboom.
Tijdens een gezellige en uitgebreide receptie zijn de medewerkers gehuldigd in het bijzijn van familie, collega’s en oud-collega’s. De medewerkers werden door de directie geprezen vanwege hun inzet en vakmanschap. Zij hebben, namens de directie en de personeelsvereniging van Reginox, mooie cadeaus in ontvangst genomen. De huldigingen werden afgesloten onder het genot van een goed gevuld glas en een uitgebreid buffet.

Gradus Poortman is bij de afdeling aanrechten begonnen bij Reginox en heeft binnen deze afdeling veel verschillende taken gehad zoals borstelaar, lijmspuiter, maker van het raamwerk en inpakker. Gradus is niet alleen bij deze afdeling aanrechten gebleven. Ook op andere posities is hij inzetbaar. Hij is wat dat betreft echt een multi inzetbare collega. En daar is recent een nieuw uitdaging bijgekomen, namelijk die van operator van onze laatste investering, de flexibele verpakkingsmachine, waarmee we bijna al onze verpakking zelf kunnen gaan maken.

Jan Brandriet is op dezelfde dag als Gradus begonnen bij Reginox, te weten
1 september 1989. Jan heeft toen hij bij ons kwam vrij snel de eindkeuring van de bakken op zich genomen. De afgelopen jaren zijn daar ook de eindkeuring van de inzets bij gekomen. Jan is redelijk honk vast geweest al die jaren binnen Reginox, maar een stabiele factor heb je soms ook nodig.

Rene Blokhorst wilde in zijn jonge jaren graag wat met auto’s doen. Hij heeft ook de opleiding autotechniek gevolgd en een paar jaar als monteur / chauffeur bij een transportbedrijf gewerkt. Op 21 jarige leeftijd is hij n dienst gekomen op de afdeling dieptrekken. Rene is een goed voorbeeld van hoe iemand zich in onze organisatie kan opwerken; van 3e positie als plastic trekker naar 2e man bij de pers, 1e man en uiteindelijk doorgegroeid naar afdelingschef.

Bert Denneboom is 25 jaar geleden in dienst gekomen als verkoper. Bert heet eigenlijk Bert Jan, maar bij Reginox is het bij Bert gebleven. Bert staat voor betrokkenheid en doortastendheid. Hij is als verkoper voor Reginox de hele wereld overgevlogen. Hij komt altijd terug met de meest fantastische verhalen en anekdotes die hij onderweg en bij “zijn” klanten heeft meegemaakt. Relaties opbouwen en onderbouwen kan hij goed. Hij legt makkelijk contact en kan het goed vinden met de klanten en collega’s. Bert heeft inmiddels de respectabele leeftijd van 63 jaar bereikt en werkt parttime bij ons. De andere uren is hij in dienst van het pensioenfonds. In die tijd mag Bert graag een sportieve uitdaging op de golfbaan aangaan.

Werken bij Ter Steege Groep=

Waardering en respect verdienen

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.