Janneke Sneep 12,5 jaar in dienst bij Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn B.V.

Op 15 april a.s. is Janneke Sneep 12,5 jaar in dienst bij Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn.

Janneke is in 2003 begonnen als secretaresse op het kantoor dat toen aan de Ovenbouwershoek in Apeldoorn was gevestigd. Ze heeft daar een aantal jaren het secretariaat gerund.

In 2008 verhuisde het kantoor naar de huidige locatie aan de Surinameweg. Vanaf die tijd werkt ze samen met haar college Marion op het secretariaat.

Ook is Janneke secretaresse van het Overlegorgaan Bouwnijverheid Lelystad, waar Age de Vries, directeur van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn, voorzitter van is. Regelmatig gaan zij naar Lelystad om te vergaderen, waarbij Janneke verantwoordelijk is voor de notulen.

Janneke is actief lid van de PV en zorgt er mede voor dat er leuke personeelsuitjes worden georganiseerd. Ook geeft ze vorm aan het personeelsblad De Nieuwsflits. Kortom, een actieve duizendpoot binnen de organisatie van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn.

 

Janneke van harte gefeliciteerd met dit jubileum!

 

Werken bij Ter Steege Groep=

Niet volgend zijn, maar leidend

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.