Groene samenwerking van start

Op dinsdag 1 september ondertekenden Staatsbosbeheer, Buitenfonds en Ter Steege Bouw Vastgoed een groene samenwerking voor de komende drie jaar. Voor elke woning die Ter Steege bouwt of renoveert, worden er twee bomen geplant. 

Duurzame stap

Het bouwbedrijf is actief bezig met het verminderen van CO2-uitstoot in haar processen en producten. Materiaal dat gebruikt wordt voor de bouw van de woningen is steeds duurzamer en ook de machines verbruiken minder energie. De samenwerking met Staatsbosbeheer en Buitenfonds is voor Ter Steege een manier om een extra stap te maken op het gebied van duurzaamheid.

Gezonde leefomgeving

Bomen zetten CO2 om in zuurstof en dragen op die manier bij aan een gezonde leefomgeving en verminderen CO2 in de lucht. Staatsbosbeheer, Buitenfonds en Ter Steege kijken uit naar een mooie samenwerking!

Werken bij Ter Steege Groep=

Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

Thijs in beweging: passie voor fietsen

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.