Erna Karsten geslaagd voor mba

Na een tweejarige intensieve opleiding heeft Erna Karsten het mba diploma gehaald. In september 2012 is ze begonnen met deze opleiding en in juni van dit jaar heeft zij de laatste van de 4 modules afgerond. Dit is weer een mooi voorbeeld van onze continue aandacht voor opleiden.

Erna werkt inmiddels al 30 jaar bij Ter Steege op de afdeling Administratie. Zij begon op deze afdeling zonder enige boekhoudkundige opleiding en ervaring. Toen was dat nog mogelijk. Maar nu dan alsnog een tastbaar bewijs van haar kennis en ervaring!

Volgens Erna was het een leerzame periode, die best veel tijd heeft gevergd. Maar ze is erg blij en trots op het resultaat en dankbaar voor de mogelijkheid die Ter Steege haar geboden heeft om deze opleiding te volgen.

Werken bij Ter Steege Groep=

Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.