Erik in beweging

Erik begon in januari 2020 bij Reginox als Salesmanager Benelux en startte al snel met de 100+ fit training. Wat doet hij om in beweging te blijven?

Bewegen is voor Erik belangrijk, maar kan ook een uitdaging zijn. “Het is makkelijker om bourgondisch te leven dan om gezond te leven, maar ik ben me heel bewust dat het goed voor je lichaam en geest is om te sporten.”

Al een tijd mountainbiket Erik een tot twee keer in de week en wandelt hij dagelijks met zijn hond. Elke maandag doet hij mee aan de 100+ fit training. “De training op maandag is een mooie stok achter de deur. Het is een positieve stimulans en je motiveert elkaar om mee te doen. Ik vind het heel prettig dat ik op mijn eigen tempo mee kan doen. Ik heb snel last van m’n schouder, maar Antoine houdt daar rekening mee. Daardoor krijg ik nu ook meer kracht in mijn schouder, zonder mijn schouder te veel te belasten.”

Erik heeft niet alleen meer kracht, maar voelt zich ook fitter. “Op het moment dat ik meer beweeg, is het minder moeilijk om gezonder te eten. En als je een paar kilo’s kwijt bent, dan beweeg je ook weer makkelijker.”​​​​​​​

Jammer genoeg vielen van het voorjaar veel Ter Steege in Beweging activiteiten weg door corona. Die worden na de zomer weer opgepakt waar dat mogelijk is. “Ik vind het bijzonder dat Ter Steege zo veel aandacht heeft voor een gezonde levensstijl, helemaal omdat het structureel is. Van mountainbiken tot wandelen; het is vooral leuk om met collega’s in beweging te zijn!”

Werken bij Ter Steege Groep=

Voldoening halen uit je vakmanschap

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.