Eerste lichting bouwprocesmanagers afgestudeerd

Wij feliciteren ons hoofd van de afdeling Service & Onderhoud, Tom Klokkenburg en zijn tien medestudenten met het behalen van het diploma bouwprocesmanager.

Vakmensen opleiden in de praktijk is een noodzaak voor de bouw- en vastgoedbranche. Binnen Ter Steege Bouw Vastgoed zijn er volop mogelijkheden voor talentontwikkeling en zelfontplooiing. De opleiding Bouwprocesmanager van SKOOB is hier een mooi  voorbeeld van.

Na de start in september 2012 is op 12 juni 2014 de eerste lichting van de Post-HBO opleiding Bouwprocesmanagement afgestudeerd. Gedurende de opleiding hebben zij zich bezig gehouden met een grote diversiteit aan onderwerpen rondom het managen van een bouwproces.

De opleiding is niet direct gefocust op de techniek van de bouw, maar juist het gehele proces en de beheersing daarvan is bekeken van initiatief tot de beheersfase: bouwprocesmanagement. Centraal in de opleiding staan de vaardigheden van de bouwprocesmanager, de soft skills.

Werken bij Ter Steege Groep=

Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.