Duurzame stap met uitreiking Hilti Gereedschapspakketten

In de maand mei startte Ter Steege Materieel met het uitreiken van Hilti gereedschapspakketten aan Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg en Apeldoorn volgen in juni en juli.

Na een periode van onderzoek en testen is er gekozen voor een persoonsgebonden gereedschapspakket. Alle machines uit het gereedschapspakket werken met één accuplatform. Zo besparen we op accu’s en laders.

Ter Steege Materieel heeft een contract van vier jaar afgesloten met Hilti. De keuze viel voor deze partij vanwege de duurzaamheid van de producten en de betrouwbare service. Deze samenwerking levert besparingen op voor de Bouw Vastgoed bedrijven van Ter Steege.

Als een machine nu kapot is, is een telefoontje naar Hilti genoeg. Hilti ruilt de defecte machine om met een tijdelijke nieuwe machine en brengt de eigen machine weer terug na de reparatie.

De keuze voor de Hilti gereedschapspakketten heeft dus alles te maken met verduurzaming. De nieuwe machines zijn duurzamer, er worden minder accu’s gebruikt en het bouwplaats personeel rijdt minder kilometers. Een mooie stap!

Werken bij Ter Steege Groep=

Met je collega’s op één lijn zitten

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.