Dubbel feest bij Bouwmaat Ede

Met veel enthousiasme is er door het team van Bouwmaat Ede, Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen, BMNL en vele partners de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ombouw van Bouwmaat Ede naar de nieuwe stijl van Bouwmaat. En het resultaat mag er zijn!

Bouwmaat Ede is verbouwd, verder verduurzaamd en daarmee klaar voor de toekomst. Vanaf nu kunnen klanten gebruiken van de meer=minder boulevard, de verschillende werelden, de vernieuwde verfmengbalie, moderne n-casting, een uitnodigende pantry en heldere ledverlichting. Het pand is recent aangekocht door Ter Steege Handel. Dit biedt mooie kansen voor de toekomst, zoals meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld verdere verduurzaming.

Tijd voor een feestje dus! En omdat Bouwmaat Ede vorig jaar haar 15 jarig jubileum had, maar dit niet kon vieren, was het tijd voor een dubbelfeest: de heropening en het jubileum werden gecombineerd.

 

Werken bij Ter Steege Groep=

Ook doelgericht werken aan jezelf

Wat een toppers zijn deze stoppers met roken!

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.