Bouwmaat Rijssen in een nieuw jasje geopend

Bouwmaat Rijssen is na een volledige transformatie weer geopend. De 1.300 m2 Bouwmaat Compact is klaar voor de toekomst.

De afgelopen maanden is de vestiging gehalveerd, zijn goederen naar andere vestigingen verplaatst, is de vestiging bouwkundig klaar gemaakt door Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen en heeft Twin Shop Support de stellingbouw en inrichting verzorgd. En natuurlijk ook complimenten voor het Team van Bouwmaat Rijssen, die de klant en vestiging heeft voorbereid op deze verandering. De klanten zijn enthousiast, een frisse vestiging die weer actueel is.  ​​​​​​​

​​​​Wil je meer achtergrondinformatie lezen over de verbouwing van Bouwmaat Rijssen? Kijk eens in ALLES, het magazine van Bouwmaat: https://alles.bouwmaat.nl/alles/actueel/bouwmaat-nieuws/bouwmaat-rijssen-in-een-nieuw-jasje/.

 

Werken bij Ter Steege Groep=

Met je collega’s op één lijn zitten

Blijven ontwikkelen met GoodHabitz

Bouwmaat Rijssen in een nieuw jasje geopend

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.