Bouwmaat Oss Compact is geopend!

Na maanden van hard werken was het begin januari zo ver: Bouwmaat Oss Compact opende haar deuren! De eerste weken stonden volledig in het teken van het verwelkomen van nieuwe klanten.

De openingsweek

De hele winkel zag er feestelijk uit met vlaggetjes en ballonnen. Klanten kregen 15% op hun eerste transactie, een mooie toolbox bij een besteding vanaf € 75,00 en een thermosmok. Naarmate de week vorderde kwamen er steeds meer klanten op de nieuwe winkel af. Dit resulteerde in een mooie week met flink wat transacties, een paar mooie klantorders en veel positieve reacties.

Wat is Bouwmaat Compact?

Bouwmaat Compact staat voor een slim assortiment aan bouwmaterialen, gekoppeld aan de beste service. In deze kleinere vestigingen staat kwaliteit, snelheid en service voorop. Bouwmaat Compact lijkt veel op de Classic vestigingen. Zo vind je materiaal voor schilderen, sanitair, stucwerk en gereedschap gewoon terug in de schappen. Er zijn minder artikelen op voorraad, maar die zijn snel te bestellen via de kiosken en via het personeel.

Samenwerking

Bouwmaat Compact Oss is van franchisenemer Ter Steege Handel en is gebouwd door Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Net als Ter Steege Handel onderdeel van Ter Steege Groep. Een mooie samenwerking binnen de groep.

Met zo’n mooie winkel, goede start en het enthousiaste winkelteam is er het volste vertrouwen dat Bouwmaat Oss Compact een fantastische toekomst tegemoet gaat!

Werken bij Ter Steege Groep=

Niet óver maar mét mensen praten

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.