Aftrap Masterclass voor bouwopleidingen Saxion

Donderdag 11 september jl. is de aftrap gegeven voor een serie van elf Masterclasses voor de bouwgerelateerde opleidingen van Saxion. Ter Steege Bouw Vastgoed biedt samen met drie andere Bouwpartners een aantal actuele thema’s aan, om zodoende studenten nog beter voor te bereiden op de sterk veranderende bedrijfstak. Het beloven boeiende bijeenkomsten te worden over bijvoorbeeld vernieuwend opdrachtgeverschap, de duurzame stad en het behoud en inpassen van industrieel erfgoed.

Tijdens de forumdiscussie kwam goed naar voren hoe belangrijk het in de huidige tijd is dat studenten een brede kennis opdoen om te kunnen blijven innoveren. Dat betekent over opleidingsgrenzen kijken, maar ook over branchegrenzen. Vernieuwing in de bouw vraagt van de huidige studenten flexibiliteit en een leven lang leren.

We bouwen namelijk vandaag voor de toekomst. Gebouwen hebben een lange levensduur. Hoe maak je iets dat waarde heeft en houdt? Bij gebiedsontwikkeling wordt de bestaande voorraad van gebouwen steeds belangrijker.

Hans ter Steege, algemeen directeur van Ter Steege Bouw Vastgoed, benadrukte dat we de jeugd hard nodig hebben bij het creëren van onze toekomst. Zij bepalen immers de nieuwe leefomgeving en zij zijn ook onze toekomstige medewerkers. Deze samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs is daarom een prachtig initiatief, waar Ter Steege graag haar steentje aan bijdraagt.

Werken bij Ter Steege Groep=

Kansen krijgen en kansen benutten

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.