100% elektrische auto’s voor Ter Steege Handel

Ter Steege Handel heeft onlangs haar drie nieuwe en tevens 100% elektrische auto’s in gebruik genomen. Drie collega’s haalden hun nieuwe Volvo XC40 P8 AWD Pure Electric op bij Volvo Harrie Arendsen in Almelo. Een Volvo die perfect past in het MVO-beleid van Ter Steege.

In ons MVO-beleid heeft het reduceren van CO2 uitstoot een prominente plaats. Zo plaatsen we zonnepanelen op de daken van onze locaties, scheiden we ons afval en rijden we zoveel als mogelijk elektrisch van A naar B. Deze drie nieuwe auto’s zijn daar een mooi voorbeeld van.

Deze Volvo’s zijn voorzien van een 78kW accupakket, goed voor een actieradius van ongeveer 400 kilometer en beschikken over tal van veiligheidssystemen. Op naar comfortabele en energiezuinige kilometers!

Werken bij Ter Steege Groep=

Kansen krijgen en kansen benutten

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.