Vacature voor Gebiedsontwikkelaar/ Projectontwikkelaar/ Ontwikkelingsmanager

Als gebiedsontwikkelaar zorg jij voor het volledige proces van de gebiedsontwikkelingen van Ter Steege, inclusief de verwerving. Je houdt je bezig met verwerving, conceptontwikkeling, stedenbouw, planologie en het aansturen van de civiele werken op je locaties.

Binnen Ter Steege werk je ook nauw samen met de collega`s van de vier uitvoerende Bouw Vastgoed bedrijven. Zij realiseren op jouw locaties woningen, kantoren, winkels etc.

Je bent een kei in organiseren, plannen, onderhandelen en communiceren. Daarnaast weet jij locaties en ontwikkelopgaven voor Ter Steege te signaleren en te verbinden met (professionele) afnemers.

Meer informatie of solliciteren?

Novesta verzorgt de werving en selectie voor Ter Steege. Voor informatie en sollicitatie kun je contact opnemen met Arjan Hoeve via 088-3131444 of ah@novesta.nl. Je kan  de volledige vacature ook hier bekijken.

Werken bij Ter Steege Groep=

Kansen krijgen en kansen benutten

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Werken bij Ter Steege Groep=
Telkens nieuwe uitdagingen aangaan

In mijn functie heb ik raakvlakken met vrijwel alle werkmaatschappijen en disciplines binnen de Ter Steege Groep. Het is onze missie om onze opdrachtgevers en klanten zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. We maken onze kernbeloftes betrouwbaar, betrokken en bekwaam echt waar. Het geeft mij een goed gevoel om daar deel van uit te maken.

John Engelman | Vastgoedmanager Ter Steege Holding b.v.